Вижте 49-годишната рускиня, която стана българската "Мисис баба 2017"

Pinterest LinkedIn +

Лариса Иванова е победителката в конкурса "Мисис Баба" за 2017 година. Рускинята е на 49 години и има три деца и една внучка. Ето какво още разказа за себе си "Мисис баба" пред NOVA. Носителката на наградата се занимава с недвижими имоти. Запознала се е с мъжа си в Русия, но двамата решили да живеят в България. И така вече 31 години тя уважава българските традиции и споделя: "В днешните дни сякаш повече се чувствам българка". Лариса признава, че не е мислела да участва в конкурса. Нейни приятелки са подали заявка за участие и са я убедили да се включи.

Лариса Иванова е победителката в конкурса "Мисис Баба" за 2017 година. Рускинята е на 49 години и има три деца и една внучка. Ето какво още разказа за себе си "Мисис баба" пред NOVA.

Носителката на наградата се занимава с недвижими имоти. Запознала се е с мъжа си в Русия, но двамата решили да живеят в България. И така вече 31 години тя уважава българските традиции и споделя: "В днешните дни сякаш повече се чувствам българка".

Лариса признава, че не е мислела да участва в конкурса. Нейни приятелки са подали заявка за участие и са я убедили да се включи. 


Сподели.