Виж София през очите на Mangastar в новото видео на Q-Check и Сърмата Хари

Pinterest LinkedIn +

Видеото на Q-Check към второто съвместно парче на групата със славея на българския ъндърграунд - Сърмата Хари, носещо многозначителното заглавие Mangastar, вече може да бъде видяно в YouTube, а самата песен – да бъде изтеглена безплатно.

Заснет в типичната за групата иронична стилистика, новият клип е хумористичен полудокументален разказ за няколко от топ дестинациите в софийския паралелен свят - Битака, Хотел Цура на Лъвов мост, както и други постапокалиптични гледки от крайните квартали на столицата.

В част от кадрите музикантите от Q-Check се превъплъщават в карикатурни обитатели на екзотичните локации, събрани от любовта към дребната търговия, леките измами и големите мечти, а други ги представят в собствената им репетиционна, където обичайно се забавляват свирейки.

Оператор на видеото е Диана Йорданова, а монтажът е дело на барабаниста на групата Марин Лашев. Сърмата Хари присъства само с неповторимия си глас и стил - словесни ребуси, изпълнени със самоирония и осмиващи родната действителност.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО С Q-CHECK>>


Сподели.