Виж писма до участниците във Vip Brother 2 ден преди финала!

Pinterest LinkedIn +

Ден преди да напуснат шоуто като финалисти, шестимата VIP Съквартиранти получиха поща от своите най-близки хора. Писмата дълбоко ги трогнаха, събудиха носталгията им по живота в реалния свят и те пожелаха повече от всякога да напуснат телевизионната Къща, съобщиха от екипа на предаването.

Тази вечер зрителите на Нова телевизия ще проследят как всеки от финалистите чете през сълзи и със свито сърце драматични послания от своя любим човек в живота извън шоуто.

Христина получава писмо от съпруга си Здравко

”Здравей, Хрис!
 Не съм особено красноречив и затова ще бъда изключително кратък в момент, в който имаш нужда от думи, които да ти дадат кураж и смелост да издържиш тези няколко дена в Къщата. Приеми моята философия за нещата от живота и това, което ни се случва. Това, което изживяваш е просто поредното стъпало, което е трябвало да преодолееш и щом ти се случва, значи е трябвало да се случи именно с теб (Христина се разплаква). Посоката, по която вървиш, съвпада с моята и остана само да усетим ритъма и да продължим напред. Не знам дали посоката е правилна и колко далечна е крайната цел, но аз избрах теб и знам, че няма да ме разочароваш. Обичам те и страшно ти завиждам, че гушкаш Яница всяка вечер.
P.S. Бъди смела и знай, че животът е най-прекрасното нещо, което може да ни се случи!”

Тишо получава писмо от съпругата си Венета

„Здравей, любов моя,
Липсваш ми много! Липсва ми сутрешната ни закуска! Липсват ми дългите ни романтични вечери - ти да пържиш от вкусните кюфтета, а аз да ти се оплаквам колко трудно е минал денят ми! Липсва ми и неделното ти гледане на мачове, а аз да мрънкам (Тишо спира да чете и се разплаква), че не ми обръщаш внимание! (Тишо моли Китаеца да дочете писмото, който продължава.) Много ми липсваш, но малко остана. Помниш ли първата ни среща? През последните дни аз често си я спомням... Обичам те толкова много... И съм сигурна, че съм те заобичала от първия миг, в който съм те видяла! Сега, докато ти пиша това писмо, плача, нали си ме знаеш... Това, което ни се случи през последните две години е толкова хубаво, а аз плача... Обичам те толкова много... Искам да ти благодаря, че винаги си с мен - и в хубавите, и в лошите моменти! Ти си най-невероятният мъж, когото познавам! Искам да ти се извиня - за лошия ми характер. Извинявай, мъжо, че не случи на жена - знам, че характерът ми е лош, но пък те обичам толкова много, че дано да мога поне малко да компенсирам с чувствата ми към теб. Искам да ти кажа още хиляди неща, но не бива... Чакам те на финала! Ти си моя победител! Обичам те оттук до Луната и обратно!”

Китаеца получава писмо от Азис

„Здравей Шточко!
Не знам от кьде да започна, но знам само едно - много ми липсваш! Толкова много неща искам да ти кажа, че сигурно цяла година няма да ми стигне. Докато ти си в Кьщата осъзнах едно, осъзнах, че да живея без теб няма никакьв смисьл (Ники се разплаква)! Нямам за какво да пея! Когато съм на сцена и ми се налага да го правя, една буца ми е застанала в гърлото и ме дави сякаш някой ме души. Пред Бог ти казвам, толкова ми липсваш, че цялото ми тяло ме боли! Не спирам да мисля, да плача и да говоря за теб! Сьжалявам, че вътре в Къщата много те дразнех и предизвиквах гнева ти. Сьжалявам, че заради камерите там не можах да ти кажа колко наистина те обичам и колко исках да те гушна вместо да гушкам тази възглавница! Извинявам ти се и за това, че се намесих в отношенията ти с някои от Съквартирантите! ... Обичам те повече от живота си, повече от песните си, повече от моментите, в които цели стадиони ревът в един глас моето име, аз искам да чувам само един глас-твоя! Чакам те...”

Десислава успява да се разплаче, преди да отвори плика с писмото

„Разтреперих се. Той го е писал (говори за сина си)!”
„Мила мамо,
Много те обичам. Гордея се с теб и те чакам.
Майки”

Катето Евро получава писмо от сина си Сашо

„Здравей, мила моя най-сладка, най-весела, най-щура майко на света!
Никога не сме се разделяли за толкова дълго време и сигурно понякога си тъжна. Дръж се! Ти си на лагер в планината точно под върха! Горе главата, долу ЦСКА! Всички вярваме в теб. Винаги си била силна личност, а това не е нито първото, нито най-тежкото изпитание в живота ти. Спомни си как те гони слон в центъра на Африка. Ако ти кажат да стоиш вътре още две седмици, стой! “VIP Brother” е твоето голямо изтрещяло приключение. Играй играта и бъди напълно сигурна, че за всички, които обичаш, ти си победител! И винаги ще си останеш Катето Евро. Аз те обичам най-много от всички. Всеки път, когато поглеждаш към някое от огледалата в Къщата, представяй си, че аз съм от другата страна и те гледам.
Твой до гроб, Сашко.”

След писмото си Катето се разплака – „Ще взема да си сипя едно уиски, Тишо. Е**ла съм му майката. Искам да ти се извиня, че тия дни виках, че много ме дразниш. Взимам си думите назад. Съжалявам Тишо, много съм луда. Няма вече така да викам”. Двамата се прегръщат.

Последна отваря писмото си Маги и вижда детски рисунки по него.

„Знам какво е това. Това са буболечките, които той сънува, когато е изплашен и когато спи далеч от мен...”
„Мамо,
Сънувах едни големи бубулечки, защото не съм спал при теб (Маги се разплаква - „На майка детето...”)

...

Последното живо предаване за втория сезон на VIP Brother ще бъде излъчено утре вечер от 20 часа по Нова телевизия и ще продължи три часа.

Подготовката за финала тече от няколко дни. Предвидени са много изненади и за зрителите на Нова телевизия, и за техните фаворити в шоуто. Последните двама VIP Съквартиранти (получили най-силна зрителска подкрепа) ще отговарят на въпроси от гостите в студиото на Ники Кънчев през плазмен екран в градината на Къщата.

Гостите ще са Гала, Крум Савов и Милен Цветков.

Сподели.