Виж първа снимка на Ан Хатауей като жената-котка в The Dark Knight Rises

Pinterest LinkedIn +

Warner Bros. разпространи първи кадър на Ан Хатауей (Anne Hathaway) в костюма на жената-котка Селина Кайл от дългоочаквания финал на фентъзи блокбъстър поредицата The Dark Knight.

В заключителния епизод, озаглавен The Dark Knight Rises, Кристофър Нолан (Christopher Nolan) отново е заложил на доста силни имена - освен Хатауей, в каста откриваме още Крисчън Бейл (Christian Bale) като Брус Уейн или просто Батман, Том Харди (Tom Hardy) като злодея Бейн, Марион Котилард (Marion Cotillard) като Миранда Тейт, Джоузеф Гордън-Левит (Joseph Gordon-Levitt) като Джон Блейк, Морган Фрийман (Morgan Freeman) като Лусиус Фокс, Гари Олдман (Gary Oldman), Брет Кълън, Матю Модайн и др.

Самата Хатауей влиза в прословутия персонаж, наследявайки Мишел Пфайфър (Michelle Pfeiffer) в ролята от хитовия Batman Returns на Тим Бъртън от 1992 г. и Холи Бери (Hally Berry) от едноименния филм. Въпреки неизбежните сравнения обаче, от Warner Bros. са убедени, че тя ще се справи подобаващо с предизвикателството.

"Ан работи по пет дни седмично и се готви изключително сериозно за изявата си като жената-котка. Тя отделя време и за специална физическа подготовка, защото има амбиции да се представи дори по-добре от предшественичките си. Взима уроци по танци, фитнес, кардио - и можете да сте убедени, ще е най-сексапилната Селина Кайл досега", коментират от студиото.

Официално, последната част от трилогията на Кристофър Нолан идва на екран от 20 юли 2012 година.


Сподели.