Виж официалното интро на "Двама мъже и половина" с Аштън Къчър!

Pinterest LinkedIn +

До старта на деветия сезон на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) остават само четири дни (официалната премиерна дата е 19 септември), но от CBS все още предпочитат да запазят най-итригуващата част до последно. Вероятно и затова все още официално промо на новите епизоди така и не е разпространено, като вместо това, продуцентът Чък Лори (Chuck Lorre) и компания са се задоволили да ни представят единствено въвеждащото интро с участието на новата звезда в каста - Аштън Къчър (Ashton Kutcher).

Да, става дума именно за онази любима вече на милиони телемани песничка Manly Man, чийто текст не страда от особено пренатоварване - Men men men men, manly men men men!", но за сметка на това е абсолютно разпознаваем именно като въвеждащ за Two and a Half Men.

Вместо доскорошното трио "Чарли Шийн (Charlie Sheen) - Джон Крайър (Jon Cryer) - Ангъс Джоунс (Angus T. Jones)" обаче, този път можете да се насладите на изпълнението на Аштън Къчър вместо доскорошната звезда в шоуто Шийн - достатъчно да провокира любопитството ни към персонажа на милиардера Уолдън Шмидт, в чийто образ ще влезе любимецът на тийнейджърките.

И така - четири дни до старта на 19 септември, когато за добро или зло, на екран ще се появи и The Cоmedy Central Roast of Charlie Sheen - сякаш, за да покаже кой ще е големият победител в рейтингите зад Океана.


Сподели.