Виж кой печели в играта на BLVD.bg за концерта на Babyface Clan и Panican Whyasker

Pinterest LinkedIn +

Ясни са имената на победителите в играта на BLVD.bg - новият информационен гайд за музикални събития в България, за 5 билета за концерта на Babyface Clan, Panican Whyasker и Проект "Димитър Воев" в столичния клуб Mixtape 5 на 30 декември 2011 година!

Петимата късметлии, избрани чрез жребий, които ще посетят шоуто, са Миладин Хаджиев, Зорница Дойчинова, Костадинка Димитрова, Гергана Няголова и Христо Неделчев.

Babyface Clan и Panican Whyasker ще се качат на една сцена за първи съвместен концерт от 2009 година насам. Освен най-култовите си хитове, групите обещават да изпълнят и парчета от дългоочакваните им нови студийни албуми, които ще излязат догодина.

Преди Babyface Clan и Panican Whyasker, на 30 декември в клуб Mixtape 5 ще забият музикантите от Проект "Димитър Воев". След сетовете на трите банди, както и в самото начало на концерта, зад пулта ще застане DJ Charlatan от Revivalist Echoes.

BLVD.bg е новият онлайн информационен гайд за музикални събития в България, който по всяко време ще ти даде отговор на въпросите: Кога? Къде? Какво се случва?

BLVD.bg предоставя информация и възможност за покупка на билети за концерти.

BLVD.bg е оптимизиран за разглеждане в мобилни телефони, за да си в крак, където и да си.

Сподели.