Вертикалният тийн сериал "Seen" тръгва у нас

Pinterest LinkedIn +

"Seen" е вертикален тийн сериал. Това означава "сериал, адаптиран за мобилен телефон, което го прави по-лесен за гледане в движение, където и да си", обясниха от компанията "Coca-Cola", която пуска поредицата в България. Епизодите ще излизат всяка седмица в петък и ще може да се гледат на MySparx/WOAH, както и във Facebook.

Лентата показва в развитие отношенията на група приятели – Елла, Нина, Алекс и Джейк. Те са на 16 години и като всички на тази възраст, живеят в мрежата. Животът, или поне по-важната част от него според личния им мироглед, е това, което се случва, докато споделят, обсъждат, преживяват, харесват или отричат в собствените си онлайн кръгове. Пишат съобщения за всичко и за всички. И разбира се, получават "seen" – проклятието на чата. Това усложнява нещата и променя отношенията вътре в групата. Защото в чата на техния живот seen (видяно съобщение, но без отговор) означава много – пренебрежение, нежелание, нехаресване, несигурност, страх – все неприятни неща.

Сериалът е хит в Полша, Сърбия, Италия, Румъния и Унгария и тази година бе сред номинираните за надпреварата в категория "Медии" на филмовия фестивал в Кан от общо 2594 кандидатури.

Сподели.