Венета Райкова: Андрей е с Надя, Къртицата е известен мъж, а Тихомир ме глези с миди Сен Жак

Pinterest LinkedIn +

Венета Райкова съобщи няколко новини с една-единствена снимка, която публикува в своя Facebook профил. От коментара под снимката става ясно, че водещата на "Горещо" е отпразнувала рождения ден на мъжа си Тихомир в столично заведение в компанията на сина им Патрик, а на съседната маса се виждат известните продуценти на "Къртицата" - Иван и Андрей - с техните нежни половинки.

И докато за Иван се знае, че след раздялата си с Вихра живее с Ирина Сарачинова, дамата на Андрей се оказа неговата стара любов Надя. Актрисата, завършила в класа на Стефан Данаилов, е известна като водеща на предаването "Елит" по БНТ, както и като бивша приятелка на Андрей Арнаудов.  

"Говорим си с Иван и Андрей цяла вечер и ето какво ми казват - те не знаят кой е (Къртицата), но според тях е мъж от известните!!! Хихих Андрей наистина е с Надя!!!! А Иван направо цъфти до прекрасната Ирина!!!", написа журналистката, нетърпелива да сподели новините със своите последователи в социалната мрежа.

С още няколко поста в телеграфен стил Венета Райкова сподели подробности от вечерта, в това число предположенията, които се прокраднали в разговора на тема кой е "Къртицата" в актуалното реалити по TV7.  
"От първия ден аз лично съм казала, че е Гибона, но оня ден докато бях на работа в нашата Къща, дойде информация от тяхната База, че Къртицата е Жени... ще видим скоро".

"Иван и Андрей ми казаха, че не знаят кой е Къртицата, но според тях трябва да е някой от отбора на известните... според Иван и Тихомир това е Киро... ще видиммммм".

По повод снимката, запечатала Иван и Андрей и техните дами, а на преден план - мъжа й и сина им Патрик, Венета Райкова се закани, че ще си търси авторските права от всички медии, които се осмелят да я публикуват.

Сподели.