"Къртицата": любимата на 100 Кила, Миглена Каканашева, напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Миглена Каканашева е третият участник, напуснал Базата на "Къртицата", след като това вече сториха Азис и Михаил Кирков. Любимата на рапъра 100 Кила, която отново беше номинирана от Групата, се изправи в дуел срещу Жени Калканджиева, получила от своя страна най-висок процент недоверие от зрителите.

Както всеки път, двете трябваше да решат тест от 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата. Шефката на модна агенция "Визаж" даде седем правилни отговора и по този начин си осигури едноседмична изолация в компанията на ромското семейство от Златица - Марин и Валя.

Преди да излезе от реалити шоуто завинаги Миглена призна, че не тя е Къртицата.

По време на специалната церемония по номиниране страстите в "пещерата" се нагорещиха, след като Емануела заби копието си срещу Радина Кърджилова, обвинявайки я, че е провалила сватбата й в Базата

Певицата заяви, че се чувства обидена от коментарите на актрисата по адрес на чалгата и отказа да приеме извиненията й. Деян Донков пое номинацията на приятелката си, която е със статут на гост-звезда в предаването, и върна "жеста" на Емануела, като я посочи за изгонване.

Деян Неделчев-Икебаната пък преживя първия си по-сериозен момент на слабост, след като не успя да сдържи сълзите си, заявявайки, че харесва всичките си съотборници и не желае никой да напуска играта.

Миглена след "Къртицата": Със 100 Кила нямаме никакви планове>>

Сподели.