Димитрис Папайоану открива "One dance week" 2020

Pinterest LinkedIn +

След световния успех на спектакъла "Великият укротител", който обиколи всички континенти и гостува на "One dance week" 2018, звездата на международната танцова сцена Димитрис Папайоану ще създаде най-мащабното си сценично произведение до момента. Българската публика ще е сред първите в света, които ще имат възможност да се докоснат до новото произведение на един от най-успешните и значими световни артисти в областта на съвременния танц.

За първи път в новата ни история българска културна организация подкрепя артист от световна величина в сферата на съвременните изпълнителски изкуства. "One dance week" e сред престижния списък на копродуцентите на мащабния проект. Сред тях са и театърът на фондация "Онасис" в Атина, легендарните "Sadler’s Wells Theatre" в Лондон, "Théâtre de la Ville" в Париж, биеналето за танц в Лион, фестивалът в Неапол, "Grec Festival" в Барселона, "Théâtre du Châtelet" в Париж, "Torinodanza" и други. 

Билети за спектаклите на 3 и 4 септември 2020 в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив вече може да намерите на касите на EasyPay в цялата страна, както и онлайн в мрежата на EpayGo.

 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.