Вече официално: Madonna на 29 август срещу 100 лв.

Pinterest LinkedIn +

Турнето на Мадона (Madonna) - "Sticky & Sweet" официално ще премине и през България, обявиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис. Шоуто на кралицата на поп музиката ще се състои на 29 август на Националния стадион "Васил Левски".

Цените на билетите за едно от най-мащабните събития в музикалната история на България, също са впечатляващи - започват от 100 лв. и достигат до сумата от 200 лв.

Специалният гост на турнетo е диджеят Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold), който е едно от най-влиятелните имена в модерната клубна култура.Мадона ще пристигне в София с екип от 250 души, 3500 аксесоари и дрехи и общо 30 контейнера сценичен гардероб. На сцената певицата ще си партнира с 28 танцьори и музиканти. Ще бъдат доставени още 12 батута за тренировки, както 69 китари, 10 от които специално за певицата.

Турнето "Sticky & Sweet" подобри собствения си рекорд за най печелившо турне на солов изпълнител. Обиколката спечели 280 млн. долара от продажба на билети.През своята 27-годишна кариера Мадона издава 19 албума, продадени в рекордните над 500 млн. копия, печели 7 награди "Грами" и прави общо 9 световни турнета.

Мадона фигурира в Книгата на рекордите на Гинес като най-печелившата певица, със състояние от 490 млн. долара.

Сподели.