Васко Кръпката: Орлов мост ще бъде затворен за концерт на човека, който направи чалгата институция!

Pinterest LinkedIn +

Популярният блусмен Васко Кръпката публикува дълго съобщение във Facebook по повод предстоящия концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд на Орлов мост на 29 октомври 2016 г.

"Орлов мост ще бъде затворен за концерт на човека, който направи чалгата институция!!!!", сподели възмущението си рок музикантът и допълни: "Човекът, който се появи с така нареченото си шоу в момент, в който Големият Тодор Колев /мир на душата му/ набра популярност с шоуто си по Национална телевизия, което беше истинско, шарено, интелигентно и джаз ориентирано и беше отстранено със замах от новоизлюпилата се, новоокопитилата се номенклатурно-олигархична, ченгесарско-мутренска, групировко-силова прослойка на онези, които осребриха соца и демокрацията със замах на руски богатири и безсилието на местните "структури" на новата власт...."

Васко Кръпката продължава в същия дух, припомняйки откъде са тръгнали Слави Трифонов и неговият екип и докъде се разпростира влиянието им днес. 

Той завършва публикацията си с "нещо хубаво":

"Орлите на Моста, това любимо за нас място, са виждали кво ли не... то не беше посрещане на Хрушчов... Брежнев... Тошан... Чаушеску... Кадафито и той... Тенор-Сакс-Кобурготски... и пр. все изхвърлени от историята кратунки... та и още една ще издържат... издържали са и пак ще издържат!!! Долу чалгата!!! Да живее Свободния Български дух!!! Васко Кръпката"


Сподели.