Васко Кръпката като гласа на разума: "Този гаден бацил ни отне много, но не трябва да отнема човечността ни! Купоните няма да избягат!"

Pinterest LinkedIn +

Неочаквано, но повече от разумно решение взе един от най-големите бунтари на републиката Васко Кръпката. Той реши временно да затвори семейния блус бар, като уточни, че го прави "не защото ни нареждат, а защото това е правилното решение". Ето и неговото обръщение към феновете на блуса и на уютното местенце, което ги приютява - "Блус барът на Кръпките":

Приятели, от днес затваряме врати, но не защото ни нареждат, а защото трябва, защото това е правилното решение без значение какво ще ни коства това!

Този гаден бацил ни отне много, но не трябва да отнема човечността ни!

Загубихме много хора, някои близки, някои просто познати, други го изкараха леко и продължиха напред, но битката не е приключила, ситуацията в момента е тежка, наши приятели се борят за живота си, други са на първа линия в борбата с тази гадна болест и им дължим уважението да затаим дъх още веднъж, надяваме се за последен път!

Не се ядосвайте, не тъжете, купоните няма да избягат, пари ще се изкарват отново все някой ден, важно е да сме живи и здрави! Има един израз “You have to take one for the team”, което значи, че някой трябва да се жертва, за да спечелим всички!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте и ви пожелаваме да сте здрави и да не се поддавате на мрачни мисли. Както винаги, оставаме на разположение, ако имате въпроси, а скоро ще ви изненадаме и с нови Supporter артикули.

Голяма част от верните му фенове го подкрепят напълно. Под съобщението има коментари от рода на "Обичам ви, хора, бъдете живи и здрави и дано се намерят повече смислени собственици на барове като вас!"; "Достойна позиция на големи Човеци! Когато отворите, сме при вас. Възхищавам ви се!"; "Браво бе, ХОРА, единственият адекватен коментар от толкова време насам. Дано Бог Ви въздаде за това дело" и други подобни. Естествено, намира се и един критичен коментар ("Ако вирусът продължи 10 години, кое е по-добре от глад или корона?") .

А вие съгласни ли сте с емблематичния български блусар?
Сподели.