Various Artists - City Hits

Pinterest LinkedIn +

Както недвусмислено показва името на изданието – компилацията "City Hits" е събрала някои от най-излъчваните песни от ефира на радио и телевизия Сити. Подборката е направена съвместно с музикалните редактори на “Сити” и включва 20 доказани хита.

“City Hits” стартира с най-големия хит в българския музикален ефир в момента – “Chor Javon” на мистериозната изпълнителка Нато. Проектът Нато е дело на продуцента Иван Шаповалов, който създаде Тату, и е обгърнат в тайнственост. Все още се крият в тайна истинските име, лице и народност на Нато. Едно обаче е сигурно – тази година Нато ще властва в българския медиен ефир не само с “Chor Javon”, но и с дебютния си албум, който съвсем скоро ще бъде издаден от Ка Мюзик Плюс.
 
Компилацията продължава с големия денс хит – “Say Say Say (Waiting 4 U)” на Хай-Тек. Това е новият проект на холандските продуценти Коен Грионевелд и Адди ван дер Зван. Парчето “Say Say Say (Waiting 4 U)” е кавър версия на поп-класиката на Майкъл Джаксън и Пол Макартни от 1983 г. – “Say Say Say”. Коен и Адди са огромни фенове на Джексън и Макартни като композитори и така се ражда идеята им за новата версия.
 
Хитовете в компилацията продължават с втория сингъл на Моранди - “Beijo (Uh-La-La)”. Момчетата от Моранди вече на няколко пъти посетиха България, за да представят експлозивното си лайв шоу. Групата в момента е в студио, където подготвя втория си албум.
 
Хитовете в диска продължават с последния сингъл на Бенаси Брадърс и Дани, която беше в България, за да участва на концерта по повод “5 години радио Сити”. Друг гост на концерта също е представен в подборката, но този път с първото в кариерата си солово парче – и това е “Give It Time” на чаровната Санди.
 
Още в компилацията – двата специални хита от ефира на телевизия Сити – “Bootsy Bootsy Boom” на Чанинг и “We Don’t Have To Take Our Clothes Off” на Клиа, последните хитове на Д-р Албан, Елизе и Бени Бенаси.
 
“City Hits” се издава от Ka Music Plus с медийната подкрепа на радио и телевизия Сити.
 
Траклист:
 
1. Nato – Chor Javon (radio edit)
2. Hi_Tack – Say Say Say (Waiting 4 U) (Radio Mix)
3. Morandi – Beijo (Uh-la-la) (Album Version)
4. Clea – We Don’t Have To Take Our Clothes Off (Da Playaz – Radio Edit)
5. Benassi Bros feat. Dhany – Rocket In The Sky (Radio Edit)
6. Elize – I’m No Latino (Radio Edit)
7. Channing – Bootsy Bootsy Boom (Original Radio Edit)
8. Laura Gauthier – De Moi, De Toi (Album Version)
9. Sunset Project – Summer Lovin’
10. Yamboo feat. Dr. Alban – Sing Hallelujah (Radio Version)
11. Rythme Fatal feat. Redd-Angel – Man In The Mirror (Radio Edit)
12. Pochill – Tu Es La? (Radio Edit – French Version)
13. 84 King Street – So Many Men So Little Time (Prezioso & Marvin Radio Edit)
14. Doing Time – I Was A Ye-Ye Girl (New Radio Vocal)
15. Sandy Chambers – Give It Time (Radio Edit)
16. Yasmin G. – Gypsy Woman (Radio Edit)
17. Dawn – Lovin’ Or Leavin’ (Original Edit)
18. Pain & Rossini – Hands Up Everybody (Lovely Club Radio Edit)
19. Equaleyes – 9teen (Sfaction Radio)
20. Benny Benassi – Who’s Your Daddy? (Original Radio Edit)
Сподели.