Ваня Щерева похарчи всичките си спестявания за подмладяване! И вижте как изглежда на 50! (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА!)

Pinterest LinkedIn +

В навечерието на 50-годишнината си Ваня Щерева изглежда по-добре от всякога.

Парите, които без съмнение е вложила в тоталната си промяна, са дали резултат. Певицата грее.

Според запознати, когато си е поставила за цел тотално да промени визията си, тя е решила да не пести нито лев. Това е довело до пълното стопяване на спестяванията й, но и до завидно самочувствие и добро настроение.

Както всички знаем, красотата изисква жертви. В случая – материални. Така че талантливата дама няма право да се оплаква. 

Дори напротив. В личния си профил в Инстаграм Щерева бълва снимка след снимка. И нямаше да я познаем, ако горе вляво не пишеше името й. Буквално нямаше да я познаем.

Начинът, по който изглежда, е тотално променен. Свежа, опъната кожа, блестящи устни, жива коса. Няма нищо общо с онази Ваня, която гледахме наскоро в популярно риалити предаване.

Именно жестоката критика, която получи заради занемарения си външен вид, явно са я подтикнали да се фокусира върху себе си.

И резултатите впечатляват! Разбира се, снимките които се споделят из различни онлайн издания, изглеждат леко туширани и преработени. Но няма как да си кривим душата – на 50 години певицата ще изглежда по начин, за който много гимназистки могат само да си мечтаят.

Погледнете и вие. Фотосите по-долу на половинвековна лейди ли са според вас?

Сподели.