Валентин Кулагин направи шокиращо разкритие за Николета Лозанова, даде висока оценка за Парис Хилтън (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Стилистът Валентин Кулагин хвърли "бомба" в сутрешния блок на Нова телевизия, разкривайки каква е причината за раздялата между Валери Божинов и Николета Лозанова според информацията, с която разполага.

По думите му конкретният повод за решението, взето от Божинов, е, че съпругата му е била "хваната да изпълнява платени услуги".

В разговора си с водещия Павел Владимиров екстравагантният моден експерт сподели, че съчувства на Валери, защото той е много талантлив, а жените са съсипали кариерата му. "Мисля, че трябва да си намери жена, която да го обича и подкрепя и кариерата му да върви напред", добави той.

Относно влизането на Парис Хилтън в Къщата на Vip Brother на 16 септември Кулагин каза, че тя категорично е засенчила всички звезди вътре с "класа и стил", но не пропусна да отбележи, че не е харесал роклята, с която е била облечена, и че "дупето ѝ е малко увиснало".

"Тя е родена със златна лъжичка в устата и е факт, че е истински VIP", допълни той и добави, че според него Парис няма място в Къщата предвид обкръжението, в което попада.

"Аз бих влязъл с ръкавици вътре, защото тези VIP-ове изглеждат много неприятно, много нечистоплътни", заключи експертът.


Сподели.