Вагнер Моура в ролята на Федерико Фелини в биографичен филм за легендарния режисьор

Pinterest LinkedIn +

Екипът на независимия биографичен филм за легендарния режисьор Федерико Фелини избра актьора, който ще се въплъти в главната роля. Режисьорът Хенри Бромел ("Паника") е избрал звездата от "Елитен отряд" (Elite Squad) – Вагнер Моура (Wagner Moura).

Във Fellini Black and White ще видим също Питър Динклидж ("Игра на тронове"), Уилям Мейси ("Фарго") и Терънс Хауърд ("Железният човек").

Историята ще се развива през 1957 г. в Лос Анджелис, в рамките на 48-те часа, в които Фелини изчезва, точно преди церемонията по раздаването на наградите "Оскар". Бромел снима своята версия за тези 48 часа, като през това време режисьорът открива джаз музиката и се влюбва във ветеринарка, докато съпругата му се опитва да удави мъката си в обятията на американския тийн идол - Рики Нелсън (Ricky Nelson).

Ролята на Терънс Хауърд ще е на джаз музикант, който показва на Фелини света на джаза. Питър Динклидж ще бъде любовникът на ветеринарка, в която Фелини се влюбва докато е в Лос Анджелис, а Уилям Мейси ще е публицистът на великия режисьор.

Сподели.