В Англия си направиха гавра с Димитър Бербатов! Виж уникални колажи на звездата!

Pinterest LinkedIn +

Статутът на абсолютна резерва в Манчестър Юнайтед (Manchester United) на родната футболна звезда Димитър Бербатов му донесе подигравателен и до голяма степен обиден материал в британската преса.

Местният The Guardian пусна в един от последните си броеве поредица колажи на българина в новата си поредица The Gallery,  в която фенове имат право да публикуват обработени с фотошоп снимки на различни популярни личности от английския футбол. 

В галерията има общо 12 кадри, като част от тях са и доста крайни. Така например, в една Бербатов е представен като… модел седалка с нагревател за тоалетна чиния, който винаги я поддържа топла, а друга като колаж от лика му и легендарната сесия на Деми Мур за Vanity Fair, в която тя позира гола и бременна. 


Като цяло иронията е свързана най-вече с факта, че нападателят е 100%-ва резерва в Юнайтед, както и с пословичния му за журналистите на Острова „мързел”. Самият той реагира почти веднага, като написа в профила си във Facebook "някои хора са много склонни да забравят какво си постигнал в живота си", без да разяснява какво точно има предвид и към кого са насочени тези думи.

Спираме дотук, като ви оставяме сами да прецените доколко галерията е забавна и доколко обидна.


Сподели.