Уволниха Miss Universe China 2011 заради Наоми Кембъл

Pinterest LinkedIn +

Амбициозният модел Луо Дзилин, прочула се и като участник в телевизионното състезание The Face с ментор Наоми Кембъл, е уволнена от работодателя си MIX Model Management NYC. Като причина за крайната мярка ръководството на компанията посочва "непрофесионалното поведение" и "неприемливата работна етика" на манекенката, която стана твърде близка с бившия годеник на Кембъл, съобщи Daily Mail.

25-годишната Мис Юнивърс Китай 2011 беше издебната от папараци да разменя ласки и целувки с доскорошния партньор на Наоми - руския милиардер Владимир Доронин.

Черната перла остава безмълвна по случая, ако не броим една многозначителна публикация в Twitter с дата 2 юни: "Мигът, в който човек спре да бъде благодарен за получените добрини, е началото на неговото падение".

Засега без отговор остава въпросът дали младата китайка е станала причина за раздялата на 43-годишната ветеранка от подиума и милиардера, чиято връзка продължи 5 години. Според жълти издания разривът между тях датира от преди злополучното му уединение с Луо Дзилин на Ибиса, документирано от папараците.

Междувременно Доронин беше забелязан и на яхтата си в интимно уединение с друга красавица - Джазма Кендрик, която външно прилича доста на Наоми.

Сподели.