Устата по бельо в най-новото му видео “Всички дрехи ми пречат”

Pinterest LinkedIn +

Устата: "Хип-хопа ли развали децата?" На този и много други въпроси се дават отговори в най-новото парче на Устата -“Всички дрехи ми пречат”. Новият рап хит смесва закачливи хип-хоп рими и разпалващи етно мотиви.
Автори на парчето, което направи своята предпремиера в “Шоуто на Слави” още през лятото, са Устата и момчетата от “Саунд-дизайн студио”.

При записите на “Всички дрехи ми пречат”, рапърът за първи път използва живи инструменти, което прави още по-въздействащо звученето на песента. Тази линия в творчеството си, Устата обещава да продължи и занапред. Песента ще бъде включена в предстоящия дебютен албум на изпълнителя, със заглавие “От уста на уста”.

Клипът на “Всички дрехи ми пречат” е дело на изключителния млад режисьор Кирил Божилов – Кико /Зомби студио /, който работи с Устата за втори път, след снимките на съвместното видео на рапъра с Румънеца и Енчев – “От утре”.

За атрактивността на клипа, който е реализиран във виртуално студио, за един снимачен ден, допринасят красивите тела на момичетата от балет “Екс”, ярките, наситени цветове и ефектни кадри, сред които и този, в който Устата остава по… долно бельо.

Устата е решил да смая феновете си с коренна промяна във визията и поставя началото в новото си видео.

Рапърът вече повече от година е рекламно лице за България на щатската марка за спортни облекла “ADIO”. Зад океана, с тази привилегия се ползват участниците в култовото предаване “Jackass”, което се излъчва по MTV и има многобройни почитатели в цял свят.

Друга новина около Устата е, че той стана член на управителния съвет на най-новата българска музикална компания - “Селект мюзик медиа”, в партньорство с дългогодишните си приятели и колеги Румънеца и Енчев.

Дебютният албум на Устата “От уста на уста”, ще бъде първия продукт на “Селект мюзик медиа”, който след двугодишна селекция ще зарадва феновете в началото на декември с всички големи хитове на изпълнителя- “100%”, “Толкова сладка”, “Как си ти”, “От утре”, “Да не ми прилича на…”.

Инфо: Select Music Media

Сподели.