Уникален скок с парашут от 10 000 метра височина над мразовитите Алпи

Pinterest LinkedIn +

Пригответе се да изгледате едно уникално, спиращо дъха видео, което е изключително красиво, но и ужасно плашещо. Фред Фуген (Fred Fugen) и Венсан Рефе (Vincent Reffet) се впускат в едно шеметно въздушно приключение. Те скачат от самолет на 10 000 метра височина във френските Алпи. Температурата на това място над връх Мон Блан е -55 градуса по Целзий, но това не спира двамата да се забавляват във въздуха около 40 секунди, преди да разтворят парашутите си, за да прелетят в опасна близост до скалистата местност. "Толкова сме щастливи, че го направихме! Изпълнихме своята мечта. Това е последният ни скок", казва Фред.

Пригответе се да изгледате едно уникално, спиращо дъха видео, което е изключително красиво, но и ужасно плашещо.

Фред Фуген (Fred Fugen) и Венсан Рефе (Vincent Reffet) се впускат в едно шеметно въздушно приключение. Те скачат от самолет на 10 000 метра височина във френските Алпи.

Температурата на това място над връх Мон Блан е -55 градуса по Целзий, но това не спира двамата да се забавляват във въздуха около 40 секунди, преди да разтворят парашутите си, за да прелетят в опасна близост до скалистата местност.

"Толкова сме щастливи, че го направихме! Изпълнихме своята мечта. Това е последният ни скок", казва Фред.


Сподели.