Ultra359 загряват с Global Warning

Pinterest LinkedIn +

Хард техно организацията ULTRA359 стартира сезона с партито Global Warning, което ще се проведе на 4 април в столичния Парти център "4 км".

Специални гости на техно маратона ще бъдат бразилският диджей Lukas (на снимката) и Tobias Luke от Германия, известен още като OBI.

Lukas, който идва за първи път в България, пък е един от водещите хард техно звезди на Бразилия, любимец е на Pet Duo и работи рамо до рамо с DJ Murphy, Mahatma, Martyn Hare, Nitrosound, O.B.I., Torsten Kanzler и бразилката Fernanda Martins.

Tobias Luke е добре познат на българските фенове след изявата си на Hard Love 2 през ноември 2007 г. в столичната зала Христо Ботев.

На партито освен домакините от ULTRA359 – DJ Смърф и Мис Лидия, ще се изяви и младата хард техно надежда от Варна – Subsonic.

Втората зала на Парти центъра е поверена в ръцете на минималиста DJ Стенли от Frequency и Стоян от Magrathea.

Билети за партито Global Warning на цена от 15 лв. могат да бъдат закупени  чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети
Ticketstream Bulgaria.

Сподели.