Украинската любовница на Жан-Клод ван Дам се похвали с най-новия модел "Мерцедес"

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Жан-Клод ван Дам подари на украинската си любовница супер лъскава мощна кола, която струва колкото един апартамент в Киев, съобщава "Страна.ua". 

Отдавна е публична тайна, че 60-годишният актьор от повече от десет години има връзка с модела Алена Каверина. Топлите си чувства към украинката бившият губернатор е материализирал под формата на най-новия модел Mercedes-Benz GLE, който ще бъде на пазара през 2021 година. Цената на базовия модел е 119 000 щатски долара. Возилото е с мощност 330 конски сили, снабдено е с автопилот, с функция асистент за паркиране, сателитна система за проследяване на автомобили, панорамен плъзгащ се покрив и управление чрез помощта на смартфон. В момента луксозният автомобил се предлага само за VIP клиенти на немския автомобилен концерн.

Алена с мерцедеса

В профила си в Instagram Каверина е споделила видео, в което шофира новата си тъмносива кола. Според изданието Ван Дам редовно подарявал на любовницата си дрехи и аксесоари на луксозни марки, бижута, както и пътешествия по света.

Припомняме, че до момента актьорът се е женил 5 пъти, като третият и петият път минава под венчилото заедно със спортистката Гладис Португес. Тя е и настоящата му съпруга, от която звездата има син и дъщеря, а от четвъртия си брак с Дарси ЛаПиер има още един син.

Като става дума за скъпи подаръци, припомняме, че преди няколко дни рапърката Карди Би подари на съпруга си Lamborghini за стотици хиляди долари за рождения му ден и засне реакцията му. В кадрите, публикувани в мрежата, изпълнителката извежда съпруга си на улицата, като покрива очите си с ръце. След това тя показва златното Lamborghini Aventador SVJ, което струва около 600 000 долара.


Сподели.