Ужасяващи зомбита превземат ефира! Гледай промо на втори сезон на "Живите мъртви"

Pinterest LinkedIn +

След като наскоро ви представихме първи кадър от втория сезон на хитовия фентъзи сериал "Живите мъртви"(или както ние си го знаем още от комиксите на Робърт Киркман и Image Comics - The Walking Dead), вече е време да се запознаем и по-детайлно с това какво ни очаква от есента.

И този път главно действащо лице зад реализацията на сагата ще е Франк Дарабонт, който въпреки, че не всеки епизод застава на режисьорския стол, задължително следи работата отблизо.

В каста пък се завръща британската звезда Андрю Линкълн (Andrew Lincoln) в ролята на офицер Рик Граймс, партнират му имена като Сара Уейн Колийс (Sarah Wayne Callies), която помним от друго популярно заглавие - "Бягство от затвора" (Prison Break), Йон Бернтнал, Лори Холдън и др.

Безспорно най-любопитната новина около предстоящите серии от зомби апокалипсиса е тази, че сюжетът на една от тях е написана не от друг, а от Стивън Кинг (Stephen King), съвместно със сина му Джо Хил (култовият писател никога не е крил, че е сред най-големите фенове на графичния роман на Къркман), което провокира още повече любопитството ни към телевизионната адаптация.

А след като дебютният сезон бе преведен на цели 33 езика и излъчен в 120 държави, от AMC не крият амбцииите си за убийствен рейтинг и в продължението. Все пак последният епизод от сезона бе изгледан от 8 млн. души, поставяйки рекорд за мрежата, а докато чакаме премиерната дата - 16 октомври, ви предлагаме дебютния промо трейлър на хитовия сериал.


Сподели.