Уинона Райдър се омъжи за зловещ сериен убиец с прякор The Iceman

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Уинона Райдър (Winona Ryder) е най-новото попълнение във филма The Iceman на режисьора Ариел Вромен (Ariel Vromen). Чаровната актриса, която в последните години поотстъпи от позициите си на сцената, ще изпълни ролята на съпруга на основния персонаж в лентата.

Самият филм ще е основан изцяло на реални събития, като ще пресъздаде историята на зловещия наемен убиец Ричард Куклински. По статистически данни, в периода от 1948 до 1986 г. той отнема живота на над 250 души, като в същото време е примерен съпруг и баща на три деца.

През всичките години е смятан от близките си за скромен бизнесмен, без те да подозират за извършените от него престъпления. Иначе прозвището "Ледения", Куклински получава заради факта, че държал жертвите си замразени, като това попречило на полицията да установи точното време на убийствата.

Арестуван през 1986 г., две по-късно той получава доживотна присъда, а през март 2006 г. умира на 70-годишна възраст. В ролята ще се превъплъти Майкъл Шанън (Michael Shannon), който гледахме последно в "Проповедникът с картечница" (Machine Gun Preacher), партниращ на Джерард Бътлър (Gerard Butler).

Другите имена, които са обявени в каста, са Крис Евънс и Рей Лиота, но вероятно актьорският състав тепърва ще се увеличава. 

Сподели.