Уилям Дефо партнира на Елън Пейдж в Beyond: Two Souls (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Четвъртата игра на френското студио Quantic Dream (производител на високо признатата Heavy Rain, продадена в над 2 млн. копия) ще излезе на 8 октомври 2013 г., обяви Sony.

Също като своя предшественик Beyond: Two Souls ще бъде PlayStation 3 ексклузивно заглавие и обещава силно психологическо преживяване, в центъра на което е темата за смъртта и по-точно за онова, което идва след нея.

Изпълнителният директор на Quantic Dream - Дейвид Кейдж - представи Beyond: Two Souls по време на E3 2012 и още първият трейлър на играта, показан тогава, разкри участието в продукцията на номинираната за Оскар актриса Елън Пейдж (Juno, Inception, Super, Smart People, X-Men: The Last Stand).

Сега заедно с премиерната дата на Two Souls става ясно кой е актьорът, на когото е поверена друга първостепенна роля в играта – тази на работещия за правителството учен Нейтън Доукинс, имащ за задача да изследва свръхестествените споособности на Джоди (Пейдж). Това е Уилям Дефо, който също има номинация за Оскар и е сред холивудските звезди, снимали в България.

Паралелно с новия трейлър на Two Souls, фокусиран върху неговия персонаж, Quantic Dream и Sony пуснаха мейкинг видео, в което самият Дефо разкрива подробности около работата си по играта, в чиято основа е технологията motion capture, издигната на следващо ниво от френското студио.


Сподели.