Уил Феръл избухна в тирада по адрес на The Robsten Drama, нарече Кристен "trampire" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Уил Феръл, известен преди всичко с комедийния си талант и ролите си в кинопродукции като Anchorman, Step Brothers, The Other Guys и Semi-Pro, разигра драматична сцена на тема кризата във връзката между Робърт Партинсън и Кристен Стюарт, гостувайки при Конан О'Браян.

45-годишният актьор, отличен с престижната награда Mark Twain за 2011 г., изрази потреса си от случилото се между двамата като почти през сълзи и със задавен глас заяви: "Това, което двамата имаха, беше толкова специално, Конан. Изобщо не мога и да си представя какво имаха! Те се обичаха! И тя прати всичко по дяволите, просто така!"

Продължавайки в същия дух, Феръл квалифицира Стюарт с определението trampire, което надали може да бъде преведено на български език с една дума. Разбира се, такава дума не съществува и в английския, едва ли някой някога я е използвал преди Феръл. Тя е съставена от думите tramp (уличница) и vampire (вампир).

Защо "вампир" е ясно – в последния филм от Twilight Saga Бела Суон бе върната към живота на цената на човешката си природа. А защо уличница? Поради причината, довела до решението на Патинсън да се изнесе от дома им, а именно, че Кристен му е изневерила с режисьора на блокбъстъра Snow White And The Huntsman, в който изпълнява главната роля – Рупърт Сандърс.

По-рано тази година Уил Феръл отново беше гост в шоуто на Конан О'Браян. Тогава той обяви официално, че започва работа по Anchorman 2. Снимките на продължението на култовата комедийна лента трябва да стартират в началото на 2013 г.


Сподели.