Уентуърт Милър: След Prison Break трябваше да се преборя с публичния ми образ

Pinterest LinkedIn +

Уентуърт Милър (Wentworth Miller) е изключително откровен в интервю за последния брой на списание Details за месец август 2014 г.

За изданието звездата от хитовия сериал Prison Break (Бягство от затвора) споделя защо е решил да си вземе почивка от актьорството, как се е справил с депресията и как се чувства след признанието си, че е хомосексуален.


След приключването на драматичната поредица 42-годишният актьор е решил да застане зад камерата.

"Знаех, че имам нужда от промяна. Бях доста изморен след края на снимките на сериала. Рисуването на татуировките ми отнемаше по четири часа всеки ден. Затова реших да видя какво има от другата страна. Никога не съм се смятал за писател, но след Stoker получих доста положителни отзиви.

Аз съм член на организация, наречена ManKind Project. Това е група мъже, които се подкрепят взаимно. Вече знаем как да отговорим на човек, който иска да признае сексуалността си, имаме този опит."

Преди една година холивудският актьор обяви, че е хомосексуален, а днес вече се чувства напълно свободен от бремето на тайната.

"След Prison Break трябваше да се преборя с факта, че публичният ми образ се разминава с това как се чувствах. Когато бях на 20, бях заобиколен от много хора, изведнъж станах на 30 и се оказах далеч от семейството и приятелите си. В професионален план пък си бях изградил въображаем свят."

Все пак ще можем да видим Уентуърт Милър отново на малкия екран в сериала The Flash, както и във филма The Loft. 

Сподели.