Бен Афлек проговори за страстта си към картите пред Details (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Бен Афлек (Ben Affleck) е на корицата на октомврийския брой на списание Details.

За стилната си черно-бяла фотосесия за изданието холивудската звезда застава пред фотографа Mark Seliger.

В интервюто за Details 42-годишният актьор споделя какво в сценария на Gone Girl е привлякло вниманието му и истина ли е упоритият слух, че може да брои карти.


Премиерата на най-новата лента с участието на Бен е на 3 октомври 2014 г. Режисьор на трилъра, който е екранизация по едноименния роман на Гилиън Флин, е Дейвид Финчър, известен с работата си в хитови филми като The Curious Case of Benjamin Button, The Girl with the Dragon Tattoo и The Social Network.

"Не съм чел много подобни истории. Очевидно е, че Гилиън е свършила превъзходна работа. Насочва ни внимателно към тема, с която ние се идентифицираме в известна степен – брак, взаимоотношения, какво показваме едни на други. И всичко това е майсторски съчетано под формата на трилър."


През септември 2014 г. новината, че Бен е изхвърлен от казино в Лас Вегас, взриви мрежата. Американецът никога не е крил своята любов към игрите с карти, но мнозина сметнаха, че страстта му се е превърнала в зависимост.

"Вярно е, че ме изхвърлиха. Отне ми време да разуча играта и да стана що-годе добър играч на блекджек. И след като играта ми стана прилична, някои казина ме помолиха да не играя блекджек."


"Фактът, че да си добър в играта е нарушение на правилата в казината, трябва да ти говори доста за самите казина. Има твърде много фамилиарност, потупване по рамото, когато те си мислят, че си там, за да си изхарчиш парите, а когато си решат, че си тръгваш с останала малка сума, казват: Знаете ли какво? Защо не се пробвате на рулетката."

Сподели.