Уди Алън уволни Брус Уилис от новия си филм

Pinterest LinkedIn +

Брус Уилис е бил уволнен от новия филм на Уди Алън. Репортерът на The Wrap Джеф Снайдър сподели изненадващата новина в своя профил в Twitter.

Първоначално Deadline обяви, че актьорът е напуснал снимачната площадка, защото графикът му се е сблъскал с този на бродуейската адаптация на Misery (Мизъри) от Стивън Кинг.

Тази теория обаче, беше разбита, тъй като планирането на снимачните програми се взема предвид много по-рано. В деня преди новината за напускането му, самият Уилис участваше в снимките заедно с Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт.

 

 

Том О'Лиъри коментира, че Брус не е можел да си спомни никоя от репликите си, а помощните карти със сценария не са помагали. Това подлудявало целия екип и по-специално режисьора, който е взел решението да замени звездата.

Това не се случва за първи път на Уди Алън, който не се страхува да избира нови актьори, ако настоящите не се вписват във филма му. По-известната такава рокада е в The Purple Rose of Cairo (Пурпурната роза от Кайро). Във филма Джеф Даниълс заменя Майкъл Кийтън в главната роля.

Във все още неозаглавената нова драма, в която няма да видим Уилис, участват още Блейк Лайвли, Кори Стол, Анна Камп и др.

Сподели.