Ударен лайв в промоцията на "Quattro" - новият албум на Ъпсурт

Pinterest LinkedIn +

Когато за промоция на албум, в клуб, който традиционно не се свързва с подобни мероприятия, на едно място се съберат някои от най-големите звезди от музикалната ни сцена, телевизионни водещи, актьори, фенове-ултраси и професори от СУ, това означава, че тя е на Ъпсурт.

Снощи (30 юни), в столичния клуб Амор, рап-триото Ъпсурт промотира четвъртия си албум "Quattro". За начален час на събитието беше посочен 19:00 ч. Преди и след него на входа на заведението постоянно се тълпяха желаещи да влязат - от известни личности, разпознаващи се като такива и по дрехите, до отявлено пристрастена към Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч фенска маса.

Около 20:00 часа, на по-голямата и централна от двете сцени, след нагряващо емоциите представяне и искрени аплодисменти за спонсорите и всички, помогнали за реализацията на "Quattro", излязоха Ицо, Венци и Буч.

Тримата демонстрираха изключителна рутина на сцената, атрактивно сценично поведение и изпълниха по-голямата част от парчетата от новия си албум, плюс двата най-големи хита от предишния - "Попфолк".

"Quattro" прави впечатление с многото гост-музиканти, предимно вокали, а промоцията на албума ще остави трайно впечатление с участието им наживо, предизвикало огромна еуфория сред публиката. Дичо, Стоян Раянов Я-Я, Белослава, Галя от Каризма, Боби Турбото и други излязоха на сцената и показаха на всички, че харесват музиката на Ъпсурт и самите тях, и не случайно са поканени за участие в албума. Същото демонстрираха и момичетата от балет Нова, който участва в клипа на старт-мега-хит-сингъла "3 в 1 - неочаквано добра комбинация", и ярко допълниха визията.

След възпрепятстваното от емоциите на публиката първо намерение да слязат от сцената и да се насладят сред приятели и фенове на успеха си, Ъпсурт оставиха отново диджеи да се грижат за музиката, след изпълнението на "Искам твойто тяло". Най-големият хит от албум #3 "Попфолк", беше подкрепен дори вокално от всеки присъстващ в Амор.

Какво мислят за албума си, колегите, попфолка и прочее Ъпсурт, можете да научите от самите тях, от онлайн-интервюто с Ъпсурт на Avtora.com, състояло се в сряда, 29 юни.

Материал и снимки: Avtora.com

Сподели.