Ученици пеят за любов, политика и Facebook в конкурса "Голямо междучасие 2" на D2

Pinterest LinkedIn +

Участниците в конкурса за най-добра училищна песен "Голямо междучасие 2", организиран от Столична община, D2 и Gravity Co., вече водят битка за гласовете, които ще им осигурят място на финала и възможност да грабнат голямата награда.

Крайният срок за гласуване на официалния сайт на D2 изтича на 7 май, като и тази година основната конкуренция е между рок и рап изпълнителите.

Засега на челните позиции са група Reckoning с "Очите на народа", Savage Ravage от Испанската гимназия с "Бягайте далеч", Soul Band от НМУ с "Някога и Ти", група юВка от СМГ с "Алкохолна рапсодия" и Megan G& Blacky с "Откачам".

Участниците в "Голямо междучасие 2" са заложили на текстове, свързани с любовта, раздялата, самотата, страха, актуалните политически въпроси и дори социалните мрежи Facebook и MySpace.


Победителите в първото издание на "Голямо междучасие" - група Keep The Faith Снимка: Avtora.com

Трите полуфинални концерти в конкурса ще се състоят на 28 април от 19 ч. в Народно читалище "Младост" с участието на Мартин и Георги, Велислава Алексиева, ISP&DIVA, ToTo H и Destroyer; на 29 април от 19 ч. в Дом на културата "Средец" с Magi Magic Band, Soulbound, High Definition, юВка, Savage Ravage и Марио Кръстев и на 30 април от 19 ч. в . Дом на Културата "Красно село" с Reckoning, Megan G, Aground и Dynamica.

Победителят в
"Голямо междучасие 2" ще бъде обявен на финален концерт с D2 и Gravity Co. на 9 май от 17.00 ч. на Лятната естрада в Борисовата градина. Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио.

Още:

Сподели.