Убиват Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Pinterest LinkedIn +

За съжаление на милиони фенове на сериала, "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) ще продължи без голямата си звезда Чарли Шийн (Charlie Sheen), а продуцентите дори вече замислят вариант как точно култовият персонаж да се раздели с телеманите. Според последните информации, героят на Чарли Харпър ще загине при тежка автомобилна катастрофа.

Именно след нея ще се появи и заместникът му в лицето на Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), който по всяка вероятност ще закупи тузарското му имение на брега на Океана.

Все още  обаче екранната "смърт" на Шийн не е окончателно потвърдена, като Чък Лори и компания продължават да мислят и по други варианти, в които той да бъде "убит".

Междувременно, така или иначе холивудската звезда не остана дълго без работа - той подписа договор с Lionsgate да участва в нов ТВ проект, като ще получава част от приходите в предстоящия комедиен сериал на FOX.

Засега са анонсирани само 10 епизода, като в контракта му има клауза за удължаването на сагата до 90, в случай че тя се приеме успешно от публиката.


Сподели.