Ubisoft обявиха The Mighty Quest for Epic Loot

Pinterest LinkedIn +

Френската компания Ubisoft обяви първата free-to-play игра, разработвана от нейното студио в Монреал (Ubisoft Montreal) – походов dungeon crawler с елементи на Tower Defence, наречен The Mighty Quest for Epic Loot. Играта ще бъде издадена само за PC и скоро ще влезе в затворена бета.

Както подсказва заглавието й, The Mighty Quest for Epic Loot ще въвлече играчите в лов на несметни богатства. Въпросните ще ги чакат, разбира се, не на тепсия, а в чуждите замъци, построени от други играчи, които на свой ред също ще имат апетити към чуждите спестявания. За да защити замъка си, даденият играч ще може да го населява с всевъзможни чудовища, а колко точно опасни ще са те, зависи от прогреса на главния герой в играта.

Той, от своя страна, също ще се въоръжава все по-добре и ще става все по-могъщ, колкото повече замъци успява да... обере. Чрез интегрираната в The Mighty Quest for Epic Loot социална мрежа, играчите ще могат да съпоставят замъците си и да гласуват за онези, които намират за най-впечатляващи.

Сподели.