Capcom обявиха Dragon's Dogma: Dark Arisen

Pinterest LinkedIn +

Японската екшън ролева игра с отворен фентъзи свят, hack&slash и сървайвъл хорър елементи – Dragon's Dogma, издадена за PlayStation 3 и Xbox 360 през пролетта на тази година, ще се сдобие с мащабен експанжън, наречен Dark Arisen.

За момента не се известни никакви по-конкретни подробности около съдържанието му, нито точната дата, на която ще се появи през 2013 г.

Междувременно Capcom ще издадат под формата на безплатно DLC Speedrun и Hard Mode за основната кампания на Dragon's Dogma, разработвана от някои от хората, участвали в създаването на игри като Resident Evil, Devil May Cry и Breath of Fire.

Както подсказва името му, Speedrun е режим, при който най-важна е скоростта – ако успеят да се вместят в определено време, играчите печелят in-game бонуси. Наградата за тези, които успеят да оцелеят под Hard Mode, ще е по-добро въоръжаване.

Постигайки желания комерсиален успех, подкрепен с отличните отзиви на критиката, Dragon's Dogma се нареди сред заглавията, за които Capcom имат дългосрочни и мащабни планове.

Сподели.