"Убийствен пъзел" отново дело на Дарън Лин Босман

Pinterest LinkedIn +

Дарън Лин Босман (Darren Lynn Bousman-на малката снимка) ще режисира четвъртата част на хорър филма "Убийствен пъзел". Досега Босман е работил върху втората и третата част на поредицата.

Снимките на филма ще започнат на 16 април в Торонто, Канада, съобщиха продуцентите от "Lionsgate" и "Twisted Pictures". Засега подробности около актьорският състав и сценария не са оповестени.

В първите три части на филма главната роля на серийния убиец изпълнява Тобин Бел (Tobin Bell). "Не се случва често режисьор да проследи гениално компилиран характер в две продължения, още по-малко - в три", обяснява Босман. "Така че аз съм много развълнуван, че ще мога да работя и по четвъртата част и да разнищя още повече легендата за серийния убиец."

Датата на световната премиера на "Убийствен пъзел 4" е 26 октомври тази година. Традиционно премиерите на филмите от поредицата се правят около тематичния празник Хелоуин. Предишните три години "Убийствен пъзел" доминира в боксофис класациите за празника на Вси светии и спечели повече от 400 милиона долара по света.
Сподели.