Slash и Axl Rose отново заедно?

Pinterest LinkedIn +

Според изявление на оригиналния барабанист на Guns 'N Roses Стивън Адлър (Steven Adler, на снимката) има голяма вероятност легендарната банда да се събере в първоначалния си състав.

В момента единственият оригинален член на Guns 'N Roses е фронтменът Аксел Роуз (Axl Rose), но Адлър е убеден, че той, Слаш (Slash), Изи Страдлин (Izzy Stradlin) и Дъф Маккаган (Duff McKagan) могат отново да свирят заедно скоро, предава pr-inside.com.

"Видях се с Аксел и си говорихме от 10 или 12 часа през нощта до 8 сутринта. Разрешихме някои противоречия. Аз му казах: "Знаеш ли, трябва пак да се съберем петимата. Тогава оново ще излетим! Нищо няма да е по-голямо. Това ще е най-големият риюниън в историята". А той, както обикновенно, са разхили малко. Всички в сегашната банда идват и ми казват "Ти си най-добрият барабанист! Казахме на Аксел, че трябва отново да се съберете в оригиналния състав". Това е и нещото, което са казали на самия Аксел. Аз съм говорил и със Слаш и с Изи. Той иска да се съберем отново", обяснява подробно Адлър.
Сподели.