Турнето b-connect beat събира за морски купон най-хитовите български изпълнители

Pinterest LinkedIn +

Национално турне на най-хитовите изпълнители на България за 2004 година, ще премине през Варна, Бургас, Несебър и Созопол. За първи път на една сцена ще се съберат Део, Графа, Руши Видинлиев, Нина Николина, Галя и балет „Сатен”. Най-успешната хип-хоп банда “Ъпсурт”, също ще участва в морските концерти.


В турнето b-connect beat за първи път ще прозвучат най-новите български поп парчета. За първи път Део няма да присъства само като водещ, а ще представи двете пилотни парчета от новия си албум. Също за първи път ще има песни, реализирани специално за турнето и насочени към феновете на b-connect.

Входът е свободен, а концертите са подаръкът на GloBul за българската публика.

Тази година турнето започва с концерт на 30 юли, на площад “Независимост”, във Варна. Следващите концерти са на 6 август, в Бургас, на 14 август, в Несебър (Северна алея), и на 21 август, в Созопол, на новото пристанище.

По време на турнето b-connect beat, феновете ще могат да гласуват с SMS и да излъчат своя “Поп идол на лято 2004”, а заедно с това да спечелят много атрактивни награди от GloBul – 10 телефона Motorola C 650, 700 кърпи за глава, 700 DVD-та с горещата “b-POP” компилация.

С организирането на шоуто и сценичните ефекти са ангажирани най-добрите специалисти.

Сценографията е дело на Никола Тороманов-Фичо - сценограф в Народния театър „Иван Вазов”, режисьор на спектаклите е Димитър Коцев–Шошо, режисьор в телевизия ММ и на поредицата “Другата България”. Сценарист на шоуто е Георги Тошев – водещ на предаването „Другата България” и автор на видео клипове на едни от най-добрите българските музиканти.
Сподели.