Tube Hedzzz с дебютен албум и веселяшко ново видео. Виж "Аз и ти" тук!

Pinterest LinkedIn +

В деня на първия промо концерт на Tube Hedzzz в подкрепа на дебютния студиен албум на триото своята премиера направи новото видео на бандата, включваща в състава си небезизвестните музиканти Ангел Дюлгеров, Веселин Веселинов-Еко и Росен Ватев.

Заснето от Адрияна Янкулова и Лора Милушева, то визуализира жизнерадостното рокендрол парче "Аз и ти", изпълняващо ролята на втори сингъл от Back To The Bluezzz. Рилийзът на видеото и на самият албум ще бъдат подкрепени с два концерта - на 29 март в клуб Petnoto (Пловдив) и на 31 март в Backstage София.

На концерта в София заедно с Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани) ще излязат и специалните гости в студийния им дебют - Любо Киров, Васко Кръпката, Росен и Милен Кукошарови. 

Back To The Bluezzz съдържа 14 парчета по музика и текстове на Ангел Дюлгеров и аранжименти на Tube Hedzzz. Като пилотен сингъл от него излезе песента I Am Not Afraid, чието видео е реализирано от същия екип и излезе през есента на 2012 г.

Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани) свирят заедно и поотделно с доста различни по стил артисти и групи – от Йълдъз Ибрахимова, JP3, Зона Ц и Стефан Вълдобрев (Еко) през Орлин Павлов, Любо, Rubikub и Миленита (Ангел) до Дичо и V.O.XX, Bobo and the Gang и Алекс Жекова (Росен).
Сподели.