Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Pinterest LinkedIn +

Любовни трепети и разочарования бележат новия епизод - тази вечер по bTV

Новината за сватбата на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) бързо се разпространява - в новия епизод на „Мен не ме мислете“, тази вечер в 21:00 ч. по bTV. Ева ще отиде в кантората, за да обсъди с Мартин изненадата, която подготвя за Яна, и там ще се засече със старата си любов - Любо.

Мартин ще съобщи на Силвия, че с Яна ще се женят, докато Силвия все още страда за раздялата си с Христо. Затова Мартин ще я посъветва да вземе решение веднъж завинаги.

Заради заплетено дело Мартин и Пламен ще се срещнат с клиент в ресторанта на Ася, където Мартин ще усети, че Пламен крие нещо. По-късно, след случайна среща с Ася в кантората, Пламен ще направи неочаквано признание пред Мартин.

Връзката на Ирена с лекаря Кирил отново ще бъде поставена под въпрос, след като той завари криещия се в апартамента й Христо. Той пък ще се опита да оправи бъркотията, а дали опитите му ще бъдат успешни, ще стане ясно впоследствие.

Силвия ще направи последен отчаян опит да оправи отношенията си с Христо, а сантиментален подарък от Александър ще разплаче баща и син.

Мартин забелязва, че нещо не е наред с Ася, като предполага, че е заради сватбата му с Яна. Ася ще отрече да има проблем и чистосърдечно ще му честити предстоящото събитие.

Какво ще се случи с героите в „Мен не ме мислете“ – гледайте тази вечер от 21:00 ч. по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.