Трима нови герои влизат в "Етажна собственост" по Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

Трима нови герои влизат в новия сезон на българския ситком "Етажна собственост", който стартира в четвъртък (15 март) от 21:00 ч. по Нова ТВ. С тях междусъседските отношения в блока ще станат още по-щури и забавни.

Един от новите колоритни образи в сериала е лекар. Той се казва д-р Росен Контопишев и е известен провинциален гинеколог, който наследява апартамент в блока на съседите и отваря частен АГ-кабинет.

Лекарят е отличен специалист, доста по-образован и модерен от останалите, но има ужасно дебелашко чувство за хумор. Контопишев е неподправено безпардонен и оперириран от чувство за такт. В ролята на гинеколога ще видим актьора от трупата на Народния театър Стефан Къшев. 

Новият съсед обаче не е единственият, който дразни обитателите на блока в "Надежда", защото те се сдобиват и с нова чистачка – леля Дорче. Тя е  изстрадала женица, която не спира да се оплаква от живота, дори и да няма за какво.

Леля Дорче е крайна песимистка, фаталистка и хипохондричка. Тя силно се влияе от хороскопи и гледане на карти таро, и винаги има за разказване по една нова драматична история с фатален край. В ролята на леля Дорче влиза актрисата Жулиета Колева.

Третият нов герой в "Етажна собственост 2" определено ще разбуни духовете в един от апартаментите в блока, където ще предизвика почти военно положение.

Той е дядо Стефчо – изпечен мошеник и комарджия, който не се спира пред нищо, използва всякакви методи, само и само да извлече полза от околните, а иначе гради имидж на добродетелен и чист като сълза човек. В ролята на лукавия старец влиза Симеон Викторов - дългогодишен любимец на публиката от Сатиричния театър.


Сподели.