Три години Code с DJ Sono Di Vayo, Stefan Popov и Val Helix

Pinterest LinkedIn +

На 26 януари, събота, лейбълът Code ще отпразнува своя трети рожден ден с парти в столичен клуб, в което ще вземат участие DJ Sono Di Vayo, Stefan Popov и Валентина Александрова, по-известна с артистичното си име Val Helix.

Специално за Avtora.com от екипа на Code разказаха: "За нашите първи 3 години решихме да организираме специална фотосесия, с която да покажем парти лицето на Code, да подтикнем публиката да е агресивно стилна и цветна. Моделът от визията е Алейда Георгиева, а фотограф е Яне Голев.

За първи път осъществихме подобен проект, но за всички нас, за всички участници, беше истинско забавление, наистина... А и сме доволни от резултата. Смятаме това да стане практика за всяко събитие – да представяме интересна визия. По какъв начин - ще разкрием съвсем скоро".

"От края на миналата 2012 година стартирахме кампания по представяне на нови артисти. Ново попълнение в нашия екип е Stefan Popov, който омая публиката на коледното ни парти. Именно затова му гласуваме доверие и за рождения ден на Code. Символично допълваме числото 3 с трима артиста на сцена", допълват от лейбъла, който стои зад организацията на над 30 партита с марка Code с участието на над 100 артиста.

Сподели.