Три дни яли, пили и се веселили! Щерката на Бърни Екълстоун се венча на разточителна церемония в Рим

Pinterest LinkedIn +

На 27 август шефът на Формула 1 – 80-годишният Бърни Екълстоун, който по-рано каза в интервю, че "скоро 50% от решенията в световната политика и икономика ще се взимат от жени" и е уверен, че "след три до пет години начело на най-комерсиалния шампионат на ФИА ще застане жена", прие в семейството си нов член - преуспяващия бизнесмен Джеймс Стънт, с когото най-малката от трите му дъщери - Петра, се венча на разточителна сватбена церемония в покрайнините на Рим - в същия замък, в който се състоя и сватбата на Том Круз и Кейти Холмс.

Тържествата, в които са инвестирани между $2 млн. и $8 млн., според различните източници, продължиха три дни, като включваха изяви на Андреа Бочели, Ерик Клептън и Black Eyed Peas, които са взели хонорар от $2.4 млн. Връзката на 22-годишната Петра, която е дъщеря на Екълстоун от втория му брак – с хърватския модел Славица Радич, приключил след 25 съвместни години през март 2009 г., с нейния избраник, датира от 2007 г.

През юли 2011 г. 173-сантиметровата наследничка на една трета от богатството на Бърни Екълстоун, което към март 2011 г. възлиза на $4.2 млрд., купи на свое име огромно имение в Лос Анджелис за баснословната сума от $85 млн., предоставени й от нейната майка, Славица, която е с 28 години по-млада от бившия си съпруг и с близо 30 сантиметра по-висока от него.

Булчинската рокля, в която е била облечена, й е струвала скромните на този фон $130 000, и е дело на Вера Уанг. Точно толкова са стрували на семейство Екълстоун 20 бутилки от виното, което са осигурили за гостите на сватбеното тържество - Chateau Petrus.

Сподели.