Три дни да убиеш (3 Days to Kill)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014, 120 мин. Режисьор: Макджи Сценаристи: Люк Бесон, Ади Хасак С участието на: Кевин Костнър, Амбър Хърд, Хейли Стейнфелд, Кони Нилсен, Ричард Самел и др. Екшън, трилър

За филма:

Макджи е добре познат на киноманите с филми като Charlie's Angels (Ангелите на Чарли), Terminator Salvation и This Means War. Освен това стои и зад няколко доста успешни телевизионни заглавия като Fastlane и Chuck. Този път той отново ни е подготвил качествен екшън, при това в колаборация с Люк Бесон (The Family), който освен сценарист е и продуцент на лентата.

Главната роля в Three Days to Kill е поверена на носителя на "Оскар" Кевин Костнър (Man of Steel, Jack Ryan: Shadow Recruit). Партнират му две впечатляващи дами - Амбър Хърд  (The Rum Diary, Paranoia, Machete Kills) и номинираната за "Оскар" Хейли Стейнфелд, която повечето от вас вероятно са гледали в True Grit (Непреклонните) на братята Коен.

Историята:

Опасен международен шпионин (Кевин Костнър) се опитва да се откаже от работата си, за да възстанови връзката с отчуждените си съпруга и дъщеря (Хейли Стейнфелд), които до този момент е държал на разстояние, опитвайки се да ги предпази. Първо обаче трябва да се справи с една последна мисия и да направи две изключително трудни неща едновременно - да залови един от най-безскрупулните терористи в света и да се грижи сам за дъщеря си, докато съпругата му е извън града.

Сподели.