Trent Reznor & Atticus Ross - The Girl With The Dragon Tattoo OST

Pinterest LinkedIn +

Саундтракът на Трент Резнър (Nine Inch Nails) и Атикъс Рос (Atticus Ross) към новия кино хит на Дейвид Финчър (David Fincher) - адаптация по бестселъра The Girl With The Dragon Tattoo ("Мъжете, които мразеха жените"), включва 39 трака, разделени в три компактдиска.

Той е номиниран в категорията "Най-добра филмова музика" за наградите "Златен Глобус" 2012 година. Това е вторият път, в който Трент Резнър и Атикъс Рос си партнират с Дейвид Финчър и тяхната втора номинация за "Златен Глобус", който те спечелиха през 2011 година за музиката си към филма The Social Network.

Траклист CD1:

1. Immigrant Song
2. She Reminds Me Of You
3. People Lie All The Time
4. Pinned And Mounted
5. Perihelion
6. What If We Could?
7. With The Flies
8. Hidden In Snow
9. A Thousand Details
10. One Particular Moment
11. I Can't Take It Anymore
12. How Brittle The Bones
13. Please Take Your Hand Away

Траклист CD2:

14. Cut Into Pieces
15. The Splinter
16. An Itch
17. Hypomania
18. Under The Midnight Sun
19. Aphelion
20. You're Here
21. The Same As The Others
22. A Pause For Reflection
23. While Waiting
24. The Seconds Drag
25. Later Into The Night
26. Parallel Timeline With Alternate Outcome

Траклист CD3:

27. Another Way Of Caring
28. A Viable Construct
29. Revealed In The Thaw
30. Millennia
31. We Could Wait Forever
32. Oraculum
33. Great Bird Of Prey
34. The Heretics
35. A Pair Of Doves
36. Infiltrator
37. The Sound Of Forgetting
38. Of Secrets
39. Is Your Love Strong Enough?

Разпространява Анимато Мюзик/ Mute