Treasure Grab

Pinterest LinkedIn +

Име: Treasure Grab Жанр: Екшън | Приключенски Производител: THQ Платформа: Андроид / JAVA

Влезте в ролята на Алия Лут - млада крадла, която отчаяно се опитва да оправи живота си. Приемайки тази оферта за работа, тя ще трябва да ограбва богатите фамилии в града за да стане майстор крадец. За да се справи обаче, ще трябва да се промъква по домовете, да отмъква собствености и да избягва пазачите, които я дебнат на всеки завой. Treasure Grab ви предлага страхотен стелт геймплей погледнат отгоре-надолу, по един унинкален и свеж начин - идеалният избор за вашите андроид устройства!

Трябва да се промъкнете в домовете на 4 благороднически фамилии с основната цел да ги оберете. Всяка една от тези къщи има три различни зони и всяка една от тях има скрито наследство, а то е истинската цел в играта. Вашите точки са свързани директно с това колко точно сте откраднали. Момента в който намерите наследството в дадена къща, фамилията живееща в нея ще се изнесе от града в срам и бедност. Ще можете да посещавате на ново всяка зона колкото пъти желаете, преди да накарате хората да си тръгнат. Treasure Grab ще запомни точно какво е било откраднато от предишния ви опит и какво остава да бъде.

Станете майстор крадец и докажете уменията си по пътя на злодеянията в уникалната игра Treasure Grab! Избирайте целите си, обърквайте пазачите, разбивайте ключалки, дразнете благородници и крадете всичко, което можете! Бижута, картини или друго, всичко си струва да бъде пъхнато в торбата ви!  В краен случай, призовете духовете за да се маскирате, да забавите времето или да станете невидими и да объркате противниците! Нощта е ваша и само вие можете да решите как да я управлявате!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0108 (за JAVA) или A0109 (за Андроид) с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.