Траш метъл легендите "Testament" с концерт в София на 18 юни 2019 г.

Pinterest LinkedIn +

Група "Testament" ще направи концерт в София на 18 юни в зала "Универсиада". Една от най-влиятелните групи в траш метъла ще е на обиколка в Европа през лятото на 2019 г., а шоуто им у нас ще има големия плюс да е самостоятелно с дълъг и пълен, а не фестивален, сет.

След излизането на последния засега албум на групата "Brotherhood of the Snake" (2016), тя има интензивна концертна програма, което я държи в отлична форма. Този високо оценен от медии и фенове албум е в основата на листата с песни, които американците изпълняват по лайфовете през последните две години, наред с вечните си класики.

"Brotherhood of the Snake" е албум, наситен с тежки рифове агресивен траш метъл, който те рита право в лицето. Авторитетното музикално издание "Kerrang!" го оценява с 4 от възможни 5 точки; Blabbermouth.net – 9,5 от 10, а "Rock Hard" гласува с 8 от 10 точки. 

Бандата пристига в състав: Чък Били (Chuck Billy) – вокали, Ерик Питърсън (Eric Peterson) – китара, Алекс Сколник (Alex Skolnick) – китара, Джийн Хоглън (Gene Hoglan) барабани, Стив Диджорджио (Steve Di Giorgio) бас. Всеки един от тях е емблематична фигура в света на метъл музиката и висока класа музикант – виртуоз на инструмента си. Наистина зашеметяващ състав, който няма да позволи отсъствия и извинителни бележки дори на тези от вас, които вече са гледали "Testament" на живо по света и у нас.

Билети "Рано пиле" на цени от 50/55лв. (в посочената цена не е включена таксата за издаване) може да намерите само и единствено в магазин "Яко" (ул. "Граф Игнатиев" 43) до края на месец декември.

Онлайн билети на цени от 55/60лв. (в посочената цена не са включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от: http://bit.ly/Testament2019 или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името TESTAMENT в полето за търсене на събитието в системата).
Сподели.