Трагедия почерни Алекс Жекова! Намериха тялото на бившия й приятел на дъното на океaна

Pinterest LinkedIn +

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова е почернена от загубата на близък до сърцето й човек.

За смъртта на Алекс Пулин писаха много от световните медии. 32-годишният австралиец, което е двукратен световен шампион от бордъркрос, се удави по време на подводен риболов с харпун в близост до Големия бариерен риф. Тялото му беше открито бездиханно на дъното на океана, споделяха агенциите.

Малко от медиите обаче обърнаха внимание на това, че дълги години Пулин и Жекова бяха двойка. Те бяха заедно до 2014 г., като се разделиха малко преди Олимпиадата в Сочи.

Въпреки това Чъмпи, както Сани го нарича, остана важна част от живота й. Двамата останаха свързани и чрез баща й. Той е не само треньор на българската спортистка. До преди трагедията Пулин се допитвал до Виктор Жеков преди всяко важно състезание, в което взимал участие.

Именно поради това непосредствено, след като вестта за трагичната участ на Алекс беше потвърдена, Жекова напълни профилите си в социалните мрежи с техни общи снимки и спомени.

Съкрушена, тя сподели, че Чъмпи вечно ще има запазено място в сърцето й. В нейния живот, и в този на баща й спортистът ще остане като най-светъл спомен, продължава сърцераздирателната изповед българката. Тя се обръща и към семейството му – дано успеят да се съхранят след огромната трагедия.

Сподели.