Toto включи България в турнето си. Концертът е през март 2018!

Pinterest LinkedIn +

Култовата група Toto разширява турнето си през 2018 г. с още 11 концерта и за щастие, един от тях е в България. Датата е 4 март (неделя) 2018 г. − обявиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис (SME).

Секунди след това новината беше потвърдена и във Фейсбук страницата на групата:

Toto tour 2018

С предстоящото турне рок ветераните от Toto отбелязват кръглата годишнина от своята забележителна кариера. Обиколката им е озаглавена "40 Trips Around The Sun Tour" и ще стартира през февруари 2018 г. в Европа. Концертите, включени в него ще бъдат изпълнени с много изненади, а преди старта на турнето излиза и новият албум на групата, който ще включва 9 нови песни, както и преработени хитове на групата.

Въпреки че едва ли има нужда да ви казваме кои са Toto, не е излишно да напомним, че това е една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през последните десетилетия. Техният репертоар продължава да бъде включван в различни телевизионни продукции и филми. В момента те се радват на огромен брой фенове от всякаква възраст.

Няма да бъде преувеличено, ако кажем, че 95% от хората по света за чували песен на Toto. Групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят, печели няколко награди "Грами", а през 2009 г. е включена в Музикалната зала на славата. 

На концерта си в България на 4 март 2018 г. в зала 1 на НДК Toto ще бъдат в състав: Стив Лукатър, Дейвид Пейч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс.


Сподели.