Tопмодел и екс гадже на Хийт Леджър ще играе в "Карибски пирати 4"

Pinterest LinkedIn +

Макар на нас визията на Пенелопе Круз (Penelope Cruz) да ни се вижда достатъчно сексапилна, то явно продуцентите на "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) са на друго мнение.

Към екипа на четвъртата част на хитовата поредица се присъедини още едно ново име - достатъчно непознато, но пък и достатъчно впечатляващо, за да привлече вниманието на мъжката част от киноманите.

Това е австралийката Джема Уорд (Gemma Ward), която се радва на внушителна модна кариера зад гърба си. Освен че има излъчване на невинно ангелче, Джема е също така и редовно присъствие в класациите на най-високоплатените модели в света, счита се за бивше гадже на покойния Хийт Леджър (Heath ledger) и можете да я видите в доста музикални клипове.

Що се отнася до ролята й в "Карибски пирати 4", все още няма яснота в какъв точно персонаж ще се превъплъти, но се знае, че ще се присъедини на снимачната площадка около два месеца след колегите си.


Развратният Джак Спароу, подгонен от духа на Хийт...

За тези, които все още не знаят, снимките на приключенския блокбъстър стартират тази седмица в Хавай, а в другите роли ще видим Джони Деп (Johnny Depp), Джефри Ръш, Пенелопе Круз, Йън Макшейн, Астрид Фрисби, Стивън Греъм, Сам Клафлин и Макс Айрънс.

Сподели.